Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löytyy minun IRL-tietoja, mutta en paljasta kaikkea. URL tiedot laitan aina oikean tiedon jälkeen suluissa ja kursivoituna, mutta kaikkea ei välttämättä ole, joskus tieto on nimittäin sama. Alhaaltakin löytyy jotain URL-tietoja.

 

Nimi: J**** (Saaga Ronja Alina Marjunen)

Syntynyt: 25.5.1999 (14.v) (25.5.1993(20.v)

Horoskooppimerkki: Kaksonen

Harrastukset: piirtäminen, ulkoilu(eri muodot), koirat

Lemmikit: Sara (7.v), suomenlapinkoira ja Saana (5.v), suomenlapinkoira/suomenpystykorva

Silmienvärini: ruskea (tummansininen)

Hiustenvärini: vaaleanruskea (tummanruskea)

Pituus: 165.cm (173.cm)

Lempivärit: Lila, pinkki, turkoosinsininen

Lempikouluaineet: kuvaamataito, liikunta ja musiikki( lahjakkuusaineet), äidinkieli, englanninkieli ja fysiikka(kirja-aineet)

Lempielokuvat: TITANIC!!!!, Hachiko, Lassiet, Alvin ja pikkuoravat, Pirates of the Caribbeanit, Iron will, Tyttö ja kettu, Suden arvoitus ja Suden Kesä

Lempikirjat: Jesse koirakirjat (oikeastaan kaikki koirakirjat), kaikki jännittävät fantasiakirjat

Lempiyhtyeet/laulajat: Anna Abreu, Diandra Flores, Krista Siegfrids, Alexandra Stan, Isac Elliot

Lempieläin: Koira (suomenlapinkoira, collie pk, australianpaimenkoira, shetlanninlammaskoira, akita, siperianhusky, suomenpystykorva, samojedinkoira ja novascotiannoutaja)

Luonne: Olen pirteä ja innokas. Tuttujen ja hyvien ystävien parissa olen vilkas ja huumorintajuinen...pilailen joskus vähän liiallisuuksiinkin ja saatan tajuamattani loukata jotakin henkilöä, vaikka en tarkoita mitään pahaa. Luokassa ja ei niin tuttujen parissa taas olen vähän hiljaisempi ja olen oikeastaan kuuntelija.

Vihaan: Kiusaamista, itsensä kehuskelua ja toisia parempina pitäviä, vahingon iloisia, ei leikkiä tajuavia, erittäin helposti suuttuvia ja itserakkaita henkilöitä, sekä eläinrääkkäystä

Toiveeni: Että saisin OMAN puhdasrotuisen lappiksen tai suomenlapinkoira/-pystykorva koiran... en paljasta suurinta haavettani! (Että kennelini menestyisi hyvin ja se pysyisi pitkään pystyssä. Ja koirat tuntisivat aina olonsa onnelliseksi.)

 

URL= Perhe: Maria-äiti (40.v), Sakari-isä (42.v), Ronja-sisko (20.v), Aurora-sisko (16.v), Jasmin-sisko (12.v) ja Reetta-sisko (8.v)

 

URL= Kaverit: Nina (19.v), Henna (18.v), Ida (21.v), Ada (19.v), Janika (19.v), Salla (20.v), Venla (23.v)

URL= Ulkonäkö: Minulla on keskipitkän tummanruskeat hiukset jotka ovat yleensä poninhännällä tai nutturalla. Omaan tummansiniset silmät, minulla ei ole silmälaseja. Rusketun kesällä hyvin,enkä niinkään pala helposti. En ole ali- tai ylipainoinen, ehkä aavistuksen verran laiha...mutta siitä ole haittaa;)

 

©2019 Kennel Taigayön - suntuubi.com