Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

 Pentujen parissa
23.04.2012 18:07 | Saaga

Tänään, kun heräsin, ensimmäinen asia, jonka näin oli Ainon pää. Kaikki jäljellä olevat pennut eli Vekku ja Aino, Auroran lisäksi olivat sängylläni ja mylltäsivät keskenään. Aino oli pääni päällä ja nuoli kasvojani...

- No huomenta, veitikat! sanoin ja silloin kaikki kolme ryntäsivät päähäni ja alkoivat nuolla kasvojani ja repiä tukkaani. Myös Aada kipitti sänkyni viereen ja alkoi haukkua.

- Hei, älkääs nyt! Lopettakaa!huusin ja samalla kikatin hullun lailla. Aada ponnisti itsensä sängylle ja alkoi leikkiä varpaillani. Kunnes sain ponnistettua itseni istualleen ja laskettua kaikki pennut lattialle tunsin jalkojeni alla jotain kosteaa. Potkin peiton syrjään ja irvistin...sillä lakanassa oli jonkun pennun pissit!

Otin lakanan pois ja vein sen pesukoneeseen, sitten vaihdoin itselleni uuden lakanan ja menin aamusuihkuun. Sen jälkeen menin ottamaan aamupalaa ja annoin Auroralle, Ainolle, Aadalle ja Vekulle vellitettyjä pentupapanoita ja ruskistettua jauhenlihaan. Isla, Tinka, Miska ja Turre saivat omaa purkkiruokaansa ja Moona,Taiga ja Jerri omaansa. Ruokailun jälkeen vein koko konkkaronkan ulos ja odotin, että jokainen sai tehdä tarpeensa ja laskin ne sitä mukaa sisälle. Menin kasvonpesulle ja sillä aikaa Aurora, Aino, Vekku ja Aada nukahtivat.

- Missäs minun sukkani ovat? puhuin itsekseni, samalla kun puin päivävaatteita päälleni. Menin olohuoneeseen ja näin, että Miska ja Turre olivat vetoleikkiä sukallani!

- Ei! huudahdin ja menin leikkiin mukaan. Sain sukan, mutta en saanut sitä jalkaani, kun molemmat yrittivät repiä sitä koko ajan käsistäni. Juoksin huoneeseeni ja laitoin sukan rauhassa jalkaani. Sitten löysin toisen sukan pöydän alta. Miska tuli luokseni ja heilutti häntäänsä innoissaan.

- Kuules, minua mietityttää, että onko teistä koirista enemmän iloa vai haittaa, sanoin Miskalle. Jerrikin tuli luokseni ja katsoi minua hassusti.

- Heheh! Se oli vitsi! Tottakai koirista on enemmän iloa kuin haittaa, mutta joskus osaatte olla vähän ilkeitä, naurahdin. Siinä samassa ovikello soi ja pentujen unet keskeytyivät. Menin avaamaan ja koko koiralauma seurasi minua ovelle hullusti haukkuen. Avasin oven ja äitini oli tullut seitsemänvuotiaan pikkusiskoni Reetan kanssa kylään.

- Moi! sanoin.

- Terve! Reetta huudahti ja hyppäsi halaamaan minua.

- Mikäs teidät tänne toi? kysyin äidiltä.

- Ronja on Helsingissä kuten tiedät ja Aurora ja Jasmin kavereillaan. Minä ja isä haluaisimme viettää yhteistä aikaa kylpylässä tänä viikonloppuna, mutta emme saa ketään Reettaa vahtimaan, joten voisiko hän tulla sinulle yökylään? äiti selosti.

- No ei minulla ole mitään estettä, vastasin.

- Jeee!!! Reetta huudahti ja juoksi kassinsa kanssa sisälle peuhaamaan koirien kanssa.

- Tulen sitten hakemaan Reetan huomenna joskus kahden maissa, äiti huikkasi minulle ennenkuin meni autoon.

- Joo, sanoin hänen perään ja suljin oven. Reetta konttasi lattialla ja pennut jahtasivat tätä innoissaan.

- Reetta, oletko syönyt jo? kysyin.

- Joo, söin ennen kuin me lähettiin! Reetta huudahti ja jatkoi.

JATKUU...

 

Reetta riehui koirien kanssa ja minä menin nopeasti käymään tietokoneella. Muokkasin Taigayön kotisivuja, mutta minulla oli keskittymisvaikeuksia, kun Reetan kiljumista ja naurua sekä koirien haukkumista kuului koko ajan taustalta.

- Reetta, pitäisitkö vähän pienempää ääntä en voi keskit... aloitin kun yhtäkkiä Reetta kiljaisi...

- AAIIIII!!!!!!!Iiiiiiii!!!!!

Reetta alkoi itkeä! Menin äkkiä olohuoneeseen ja katsoin lattialle. Pikku-Reetta itki kippurassa lattialla ja pennut hyörivät ihmeissään tämän ympärillä. Nostin Reetan sohvalle ja halasin häntä.

- Mitä tapahtui? kysyin henkeä haukkovalta Reetalta.

- Min..mi..minä... minä..yhy yhy! Reetta sopersi. Lohdutin ja rauhoittelin Reettaa, kunnes hän alkoi rauhoittua.

- Kaikki on hyvin, mitä sinulle tapahtui? kysyin.

- No, minä leikin koirien kanssa hippaa ja painia... ja sitten yksi ilkeä koira puri minua kovasti ja se repi mun hiuksiakin!

- No ä... aloitin

- Tuo, tuo se ilkeä on! Reetta huudahti ja osoitti Aadaa, joka tepsutti matolle istumaan. - Mä vihaan sitä!! Reetta huusi.

- No, äläs nyt. Katsos Aada on vielä pieni pentu ja se saattaakin vähän näykkäistä, koska se ei vielä ymmärrä ja se tykkää leikkiä...

- Onko tytön tappaminen leikkiä!? Reetta huusi vihaisesti.

- Ei se tarkoittanut pahaa ja eihän se sinua tapa! Aada on ihan kiltti koira, älä leiki ihan niin rajusti pentujen kanssa, selitin. Juuri silloin Aada innostui Reetan housun lahkeista ja se syöksyi Reetan lahkeeseen. Se alkoi repimään vimmatusti ja Reetta alkoi huutaa. Yritin irroittaa innostuneen pennun otetta, mutta Reetan huutaminen vain innosti sitä yhä enemmän.

- Reetta älä huuda, Aada innostuu vain enemmän! käskin ja yritin saada Aadan huomion leluun. Kuunes yhtäkkiä se tapahtui... Aada vinkaisi ja juoksi uikuttaen pois. Reetta löi Aadaa! Menin äkkiä Aadan luo ja nappasin sen syliin. Aada ei enää vinkunut, mutta se oli vähän kauhuissaan.

- Voi, älä hätäile pikku-Aaduska! lepertelin ja silittelin Aadaa.

- No niin! Kaikki on hyvin, tokaisin ja laskin Aadan lattialle. Reetta katsoi sohvalta Aadaa nyrpeissään. Olin hieman vihainen.

- Reetta! Koiraa ei saa löydä! Vaikka kuinka suututtaa, niin ei saa lyödä! huudahdin.

- Mutta se oli ilkeä! Reetta tokaisi.

- Silti! Koiria ei lyödä, eikä varsinkaan pentua! Ei koira voi ymmärtää, että se tekee väärin, eikä varsinkaan noin pieni pentu kuin Aada. Siksi se voi olla vähän ärhäkkä, kun se luulee, että tahdot leikkiä sen...

- No kyllähän minäkin saan joskus satuttaa sitä, kun se saa minua! Reetta tiuskaisi.

- Ei, et saa! Kun sinä ymmärrät, ettei saa satuttaa, mutta Aada ei, ei vielä..

- Epistä! Mä vihaan koiria!!! Ne on niin ilkeitä! Reetta kiljahti itku kurkussa ja nousi sohvalta.

- Reetta! Älä huuda! komensin.

- Kylläpäs!! Reetta huusi ja löi minua mahaan.

- Nyt Reetta!! huudahdin, mutta silloin Reetta juoksi ulos ja paukautti oven kovasti kiinni. Kiiruhdin ulos.

- Reetta, tule takaisin! huusin. Reetta juoksi itkien metsään.

- En varmana! hän huusi.

Ajattelin antaa Reetalle vähän omaa aikaa


( Päivitetty: 22.09.2012 20:52 )

 - Saaga | Kommentit (1)Kommentoi


©2019 Kennel Taigayön - suntuubi.com